АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 4 Травня 2022, 05:28
Зустрічі студентів-правників із стейкхолдерами продовжуються

3 травня 2022 року для здобувачів вищої освіти 1-го курсу Юридичного факультету проведено онлайн-зустріч із стейкхолдером, випускником 2011 року Юридичного інституту НАУ, практикуючим юристом, засновником та керівником юридичної фірми «Молодід і партнери», Молодим правником року – 2015 року за версією Міністерства юстиції України та Молодим юрисконсультом 2018 року за версією Асоціації адвокатів України Владиславом Молодідом.

Спікером висвітлено тему «Становлення, розвиток та ризики юридичної практики», а рамках якої розкрито етапи його становлення від студента до юриста-практика. Сконцентровано увагу учасників на таких важливих деталях як: формування резюме, планування та стратегія розвитку майбутнього юриста, практичний досвід та вибір напряму у сфері юриспруденції.

Наприкінці заходу стейкхолдером проведено бесіду зі студентами у форматі питання-відповідь, предметом роздумів яких постало питання розмежування практичної юриспруденції від юридичного бізнесу. Владислав поділився зі студентами особистим досвідом формування та реалізації ідеї створення окремої особистої юридичної фірми, викликами та особистими результатами.

«До прийняття рішення про відкриття власної юридичної фірми, я вже мав певний практичний досвід, адже будучи студентом останнього курсу навчання вже працював помічником юриста. Мій практичний досвід тоді становив від п’яти і більше судових засідань на тиждень. Після накопичення юридичного досвіду на протязі більше ніж двох років, формування клієнтської бази та визнання в сфері надання юридичних послуг, мною було прийнято рішення про створення власної юридичної фірми», зазначив пан Владислав.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет