АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 19 Березня 2024, 13:45
Зустріч здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти з адвокатом Михайлом Боднарчуком

18 березня 2024 року для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 081 «Право» Юридичного факультету проведено зустріч із адвокатом Михайлом Боднарчуком.

Захід організовано в рамках вивчення навчальної дисципліни «Господарське процесуальне право України», адже у студентів 4 курсу виникає багато практичних питань, зокрема і стосовно участі адвоката в господарському судовому процесі, засвідчення його представництва в суді, використання адвокатських запитів з метою збирання доказів, витрат сторін у справі на правову допомогу, виплати адвокатського гонорару тощо.

Пан Михайло поділився зі здобувачами освіти власним досвідом адвокатської роботи, розкривши при цьому особливості господарського процесу та застосування висновків, сформованих Верховним Судом для вирішення певних категорій господарських справ. Модератором звернуто увагу слухачів на розвиток порівняно нового інституту свідка у господарському процесі, удосконалення ЄСІКС, використання можливостей електронного кабінету.

Завершуючи доповідь адвокат побажав здобувачам юридичної освіти наполегливості у здобутті знань та практичних навичок, запевнивши, що й надалі долучатиметься до розгляду важливих тем та питань навчальних курсів, які передбачені освітньо-професійною програмою галузі знань 08 «Право».

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет