АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 28 Листопада 2023, 06:59
Зустріч здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти з адвокатом АО «Тарасюк і Партнери»

27 листопада 2023 року на Юридичному факультеті кафедрою господарського, повітряного та космічного права організовано зустріч для студентів 4 курсу спеціальності 081 «Право» з адвокатом Марією Сорокою.

Зміни у правовому статусі юридичних осіб, зокрема суб’єктів господарювання, є частим явищем в умовах ринкової економіки, а проблемні питання їх державної реєстрації постійно в полі зору юристів-практиків. Викликає інтерес ця тема і в здобувачів юридичної освіти бакалаврського рівня. Своїм досвідом підготовки і проведення реєстрації ліквідаційної процедури юридичної особи поділилася адвокат, партнер адвокатського об’єднання «Тарасюк і Партнери» Марія Сорока. Вона глибоко і почергово виклала етапи та конкретні дії, що становлять зміст процедури ліквідації юридичної особи, ознайомила із законодавчими вимогами до державної реєстрації та варіантами вирішення ситуацій, які чітко не врегульовані нормативно-правовими актами.

Здобувачі вищої освіти задали цікаві питання адвокату, на які отримали практичні відповіді. Під час дискусії гостем зауважено, що все ж деякі проблеми ліквідації юридичних осіб, зокрема і суб’єктів господарювання, залишаються невирішеними, поставленими «на паузу», зважаючи на існуючий в державі режим воєнного стану та наслідки воєнної агресії російської федерації.

На прохання студентів Марія Сорока пообіцяла продовжити нашу традиційну співпрацю з метою отримання юридичних навичок та поглиблення професійних правових знань здобувачів освіти, підібрати цікаві практичні приклади для наступної тематичної зустрічі.

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет