АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 7 Червня 2023, 10:26
Зустріч з абітурієнтами: Юридичний факультет запрошує на навчання

6 червня 2023 року для учнів випускових класів Деснянського ліцею Деснянської селищної ради викладачами кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету НАУ проведено низку екскурсій у Національному авіаційному університеті.

Майбутніх вступників у супроводі професора кафедри кримінального права і процесу Оксани Панової зустріли гарант ОПП за спеціальністю 262 “Правоохоронна діяльність”, завідувачка кафедри кримінального права і процесу Софія Лихова та відповідальний секретар приймальної комісії Юридичного факультету Людмила Шапенко.

Ліцеїсти відвідали криміналістичну лабораторію Юридичного факультету, ангар та Музей НАУ, де ознайомились із сучасними досягненнями у сфері розкриття кримінальних правопорушень в авіаційній сфері. Також, старшокласники побували у Залі судових засідань, у якій викладачі кафедри кримінального права і процесу ознайомили їх із основами ведення судових процесів.

Перед майбутніми здобувачами вищої освіти виступила Людмила Шапенко, яка розповіла майбутнім абітурієнтам про особливості вступної компанії у 2023 році. Гаранти ОПП 262 «Правоохоронна діяльність» професори Оксана Панова та Софія Лихова ознайомили старшокласників з особливостями навчання за ОПП «Правоохоронна діяльність».

Результатом візиту стало підписання Національним авіаційним університетом в особі ректора Максима Луцького угоди про співпрацю із Деснянським ліцеєм Деснянської селищної ради.

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет