АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 19 Жовтня 2022, 07:22
Зустріч студентів Юридичного факультету НАУ з адвокатом Марією Сорокою

18 жовтня 2022 року адвокатом, партнером адвокатського об’єднання «Тарасюк і партнери» Марією Сорокою для студентів 4 курсу Юридичного факультету проведено онлайн-лекцію на тему «Державна реєстрація суб’єктів господарювання».

Пані Марія поділилася зі здобувачами вищої освіти власним 10-річним досвідом роботи у сфері надання юридичної допомоги для започаткування бізнесу, окреслила основні вимоги до державної реєстрації фізичних осіб-підприємців та товариств з обмеженою відповідальністю, розкрила способи здійснення процедури реєстрації, вказала на типові помилки та недоліки при підготовці необхідних документів.

У ході діалогу з аудиторією адвокат відповіла на ряд питань, що виникають при застосуванні Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», зокрема щодо внесення змін, пов’язаних з управлінням, діяльністю та припиненням суб’єктів господарювання.

Керівництво Юридичного факультету висловлює щиру подяку запрошеному юристу-практику за проведення заходу та сприяння у практичній підготовці майбутніх правників.

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет