АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 7 Грудня 2023, 06:39
Зустріч студентів-правників з екологом, фахівцем зі збереження екосистем ГО «Екодія» Богданом Кучеренком

6 грудня 2023 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів вищої освіти 4-го курсу Юридичного факультету з екологом, фахівцем зі збереження екосистем ГО «Екодія» Богданом Кучеренком, організатором якої є доцент кафедри господарського, повітряного та космічного права Наталія Жмур.

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Екологічне право України» гостем запропоновано до обговорення тему «Проблеми правової охорони лісів», оскільки ліси і лісові ресурси є багатством України та вони виконують ряд важливих функцій, також вони є джерелом різноманітних за своїм призначенням лісових ресурсів, які необхідні для задоволення потреб суспільства. Учасники заходу активно задавали питання, висловлювали свою думку стосовно удосконалення механізмів державного управління у сфері лісівництва.

«Ліси впливають на клімат, атмосферу, ріки й інші водні об’єкти, зменшують різкість коливань температури, вологості, охороняють ґрунт від вітрової і водної ерозії і таким чином здійснюють екологічну функцію», зауважив доповідач.

З точки зору пана Богдана, професійний успіх юриста залежить від його всебічного інтелектуального розвитку та постійної роботи над собою, здатності комунікувати і грамотно обґрунтовувати думку, доносити громадськості актуальні проблеми, в тому числі і в сфері екології та вміння вирішувати їх.

Високий рівень професіоналізму та кваліфікації спікера додав мотивацію студентам до подальшого плідного навчання та впевненості у правильному виборі свого професійного шляху!

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет