АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 25 Вересня 2021, 11:28
Зустріч студентів-першокурсників із професором Віктором Ковальським

У рамках вивчення дисципліни «Юридична деонтологія», 24 вересня 2021 року студенти-першокурсники прослухали лекцію доктора юридичних наук, професора, президента видавничої організації «Юрінком Інтер», голови Київської міської організації Союзу юристів України Віктора Ковальського на тему: «Роль права та правника у сучасному суспільстві».

Видатний юрист у досить затишній та дружній атмосфері, що створилась внаслідок діалогу, розповів студентам про особливості юридичної діяльності, практичні навички та можливості, котрими повинен володіти в майбутньому успішний юрист.

Офіційний півторагодинний виступ продовжився у навчальній лабораторії методичного супроводження освітнього процесу, де протягом тижня проходить виставка на тему: «Право – мистецтво добра і справедливості».

Доцент кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва ознайомила присутніх із навчальною літературою, що забезпечує вивчення дисциплін кафедри, надала практичні рекомендації з підготовки до практичних занять та самостійної роботи студентів.

Завідувач навчальної лабораторії методичного супроводження освітнього процесу Віра Новицька презентувала студентам наукову літературу, зокрема, праці відомих юристів та викладачів кафедр, фонд навчальної лабораторії: каталоги статей періодичних видань, конспекти лекцій, практикуми, навчально-методичні комплекси дисциплін тощо.

Висловлюємо слова вдячності Віктору Ковальському за постійну співпрацю у вигляді проведених лекцій для студентів, ми впевнені, що Ваші поради й настанови обов’язково знадобляться їм на шляху становлення себе як успішного юриста!

 

 

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет