АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 11 Жовтня 2023, 05:13
Зустріч студентів із випускником-стейкхолдером Юридичного факультету, адвокатом Миколою Татаржинським

Уже стало доброю традицією на Юридичному факультеті запрошувати до здобувачів вищої освіти випускників-стейкхолдерів, які успішно реалізували себе у професійній діяльності після закінчення Національного авіаційного університету. Так, 10 жовтня 2023 року відбулася зустріч студентів групи ПР-201Б із адвокатом, випускником Юридичного факультету 2017 року Миколою Татаржинським.

Під час знайомства зі здобувачами освіти адвокат зазначив, що вперше виступає в ролі спікера перед студентами і його переповняють емоції, адже 6 років тому він теж навчався в цій самій аудиторії та отримував знання від викладачів, які йому допомогли реалізуватися в майбутньому як особистості. У рамках робочого навчального плану навчальної дисципліни «Цивільне та сімейне право» та теми заняття «Здійснення цивільних прав та обов’язків. Захист цивільних прав та інтересів» другокурсники дізналися від спікера про роль адвоката в цивільному процесі, його права і обов’язки як учасника судового процесу, особливості відносин з клієнтом та формування клієнтської бази, «адвокатський» іспит тощо.

Значна частина зустрічі пройшла в форматі «запитання-відповідь», що дозволило студентам отримати відповіді на запитання щодо проходження практики, стажування, резонансних справ тощо.

Залучення до навчального процесу випускників, які успішно реалізували себе у професійній діяльності є запорукою розвитку світогляду студентів-юристів.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет