АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 11 Вересня 2023, 16:09
Зустріч студентів із представником полку поліції особливого призначення №2 Головного управління національної поліції у м. Києві

Вже традиційними стають зустрічі представників Головного управління національної поліції у м. Києві зі студентами, в рамках яких проводиться просвітницька діяльність з різних напрямків безпеки.

Так, з метою закріплення студентами знань з навчальної дисципліни «Організація судових та правоохоронних органів» 11 вересня 2023 року проведено зустріч здобувачів освіти групи ПР-201Б спеціальності 081 «Право» Юридичного факультету з інспектором-вибухотехніком полку поліції особливого призначення №2 Головного управління національної поліції у м. Києві Ярославом Копчуком.

У ході розмови зі здобувачами вищої освіти пан Ярослав розповів про типові і нетипові дії при виконанні поліцейськими своїх службових повноважень із забезпечення публічної безпеки і порядку, пов’язаних із реальною або можливою загрозою їх життю і здоров’ю, а також запросив молодь долучитися до команди професіоналів полку поліції особливого призначення №2 ГУНП у м. Києві.

Варто зазначити, що своїм позитивним настроєм та доброзичливим відношенням поліцейський продемонстрував підвищений бойовий дух та наголосив на важливості дотримання всіх застережливих безпекових заходів в умовах сьогодення.

Щиро дякуємо нашому гостю за співпрацю та надання цінних порад молоді в такий непростий для країни час!

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет