АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 26 Вересня 2023, 07:20
Зустріч практичного психолога із першокурсниками

25 вересня 2023 року відбулася зустріч студентів 1 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальностей 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність» з практикуючим психологом сектору психолого-педагогічної роботи відділу по роботі зі студентами НАУ Оленою Шуляк.

Мета заходу – ознайомлення з кабінетом психологічної підтримки, адже робота практичного психолога в період нелегких обставин сьогодення набуває особливого значення. Сьогодні студенти першокурсники вимушені долати подвійні труднощі, пов’язані як із війною, так і з соціалізацією в студентському середовищі.

У ході спілкування зі здобувачами вищої освіти Олена Шуляк розповіла про особливості роботи кабінету психологічної підтримки в Національному авіаційному університеті. Зазначено, що усі бажаючі можуть отримати консультацію психолога як індивідуально, так і групою.

«Звернутися за підтримкою до психолога не зволікаючи потрібно в таких випадках: як тільки з’явилась думка про необхідність психологічної підтримки; коли молода людина зазнає цькування, залякування та іншого насильства; коли студент перебуває у пригніченому, подавленому стані, відчуває тривожність, занепокоєння; коли все валиться з рук, відбуваються перепади настрою, відчувається дискомфорт у спілкуванні із оточуючими тощо. Крім того, спілкування із практичним психологом надає можливість здобувачам вищої освіти висловити свої побажання, пропозиції та бути почутим, отримати підтримку в складних життєвих обставинах та вчитися впливати на якість свого життя», наголосила психолог під час розмови зі студентами.

На завершення зустрічі Олена Шуляк окреслила переваги спілкування з психологом задля комфортної адаптації до навчального процесу, а також відповіла на запитання студентів та надала власні пропозиції щодо налагодження комунікації у студентському середовищі.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет