АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 9 Вересня 2023, 15:56
Зустріч першокурсників із головою Профбюро Юридичного факультету Оленою Леуською

8 вересня 2023 року, з нагоди 90-річчя Національного авіаційного університету, головою Профбюро Юридичного факультету Оленою Леуською для студентів першого курсу проведено лекцію на тему «Вище НАУ тільки небо!».

Демонструючи презентацію очільниця добровільної організації студентів розповіла про діяльність, завдання, цілі Профбюро факультету, його структуру, обов‘язки членів Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів, докторантів НАУ, а також про її роль у житті кожного здобувача вищої освіти.

«Профбюро Юридичного факультету сприяє навчанню студентів, створює необхідні умови для проживання та відпочинку, дбає про оздоровлення, співпрацює зі студентськими організаціями інших вищих навчальних закладів та молодіжними організаціями, бере участь в організації дозвілля студентства. Наше Профбюро готове до активної та продуктивної співпраці задля досягнення спільної мети! Тому запрошуємо бажаючих долучитись до нашої команди», – зазначила Олена Леуська.

Наприкінці заходу обрано профоргів груп, які і будуть тими студентами, які підтримуватимуть зв’язок між групою та Профбюро факультету. Вітаємо Данила Гончаренка, Олександра Жміньку, Марію Приходько, Олександру Третяк, Ірину Максимчук, Мішель Губернатор, Вікторію Гудзь із вступом до молодої та потужної команди Юридичного факультету!

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет