АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 20 Вересня 2023, 06:24
Зустріч гаранта ОПП «Правознавство» із здобувачами першого року навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти

19 вересня 2023 року гарант ОПП «Правознавство» другого (магістерського) рівня вищої освіти, заступник декана Юридичного факультету Юлія Юринець зустрілась зі здобувачами вищої освіти 1 курсу освітнього ступеня «Магістр».

Під час зустрічі доктор юридичних наук, професор Юлія Юринець зосередила увагу магістрів на особливостях ОПП «Правознавство», розкрила її цілі та мету, а також висвітлила питання щодо загальних та спеціальних компетентностей та порядку визнання результатів навчання, отриманих в інших закладах вищої освіти та у неформальній освіті. Гарантом зазначено, що кожен здобувач як стейкхолдер програми має право внести свої пропозиції та зауваження до майбутніх редакцій ОПП.

У рамках заходу, здобувачі вищої освіти були ознайомлені з Положенням про виявлення та запобігання академічному плагіату в Національному авіаційному університеті, Порядком перевірки академічних та наукових текстів на плагіат, Положенням про порядок виявлення та встановлення фактів порушення академічної доброчесності здобувачами вищої освіти, а також підписали Декларацію про дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти НАУ.

Також Юлія Юринець зі студентами-магістрами обговорила питання, пов’язані з вирішенням конфліктних ситуацій, які регламентуються Положенням про відділ з питань запобігання та виявлення корупції, Положенням про комісію з профілактики правопорушень НАУ. Зауважено, що надавати заяви, інформацію, повідомлення про порушення їх прав студенти можуть через «Електронну скриньку довіри» в НАУ.

Зустрічі здобувачів вищої освіти з гарантом ОПП «Правознавство», обмін думками є дієвим засобом вдосконалення освітнього процесу та досягнення програмних результатів навчання.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет