АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 22 Квітня 2022, 10:53
Зміни у податковому законодавстві в умовах військової агресії

21 квітня 2021 року на Юридичному факультеті керівником практики податкового та митного права, адвокатом АО «Вдовичен та партнери», кандидатом юридичних наук Марією Золотарьовою для здобувачів вищої освіти проведено вебінар на тему «Зміни у податковому законодавстві в умовах військової агресії».

Модератором здійснено аналіз основних податкових платежів, що діють в Україні, проаналізовано повноваження Державної податкової служби щодо контролю ціноутворення з метою недопущення та усунення фактів штучного підвищення цін, розкрито нововведення в податковому законодавстві під час дії воєнного стану. «Послаблення в оподаткуванні бізнесу дають можливість зберегти діяльність та підтримати можливості роботодавця у збереженні робочих місць для громадян України», зазначила доповідач.

Пані Марія поділилася також власним досвідом вирішення питань, що ускладнюють сплату податків та відносини з державними фінансовими органами. Наводячі практичні приклади пояснила присутнім, яким чином вирішувати ситуації, шо ускладнюють виконання податкових зобов’язань під час військових подій, наголосила на послабленнях щодо сплати єдиного соціального внеску, що має наслідки для подальших соціальних виплат для населення та необхідності внесення змін у проведенні податкового контролю для підприємницьких структур.

Студенти жваво долучилися до обговорення тематики вебінару та отримали від доповідача відповіді на запитання, що стосувалися новел у податковій сфері. Завершуючи виступ стейкхолдер факультету запросила здобувачів вищої освіти до проходження стажування та практики в АО «Вдовичен та партнери».

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет