АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 22 Березня 2024, 09:46
Здобувачки Юридичного факультету взяли участь у круглому столі «Європейська інклюзія для українських студентів»

21 березня 2024 року Юридичним факультетом Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича проведено перший круглий стіл під назвою «Європейська інклюзія для українських студентів» (project number is: 2023-1-SK01-KA220-HED-000157553).

У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю та на запрошення кандидата юридичних наук, доцента, доцента кафедри приватного права Оксани Кіріяк, участь у даному заході взяли студенти 4-го курсу Юридичного факультету НАУ Юлія Рябоконь, Олена Ковригіна, Анастасія Кутинська, які у 2022-2023 н.р. навчалися в Європейському інституті Саарландського університету (Німеччина) в рамках програми Erasmus+.

Модератором заходу виступила завідувачка кафедри приватного права Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, професорка Ніна Гетьманцева.

«Даний проєкт спрямований на розуміння концепції європейської освіти, з урахуванням особистого досвіду студентів у адміністративних процедурах, менталітеті та загально-освітніх підходах, а його загальна мета полягає у дослідженні загальних освітніх викликів з якими стикається молодь, що шукає притулок в Європейських країнах після початку повномасштабного вторгнення російської федерації», – виступаючи зазначила пані Ніна.

Протягом двох годин українські студенти, які мають досвід навчання в університетах Іспанії, Прибалтики, Польщі, Нідерландів, Чехії та Німеччини обмінювались досвідом та особливостями навчального процесу у вищих навчальних закладах різних країн Європи. Здобувачки Юридичного факультету Юлія Рябоконь, Олена Ковригіна та Анастасія Кутинська розповіли присутнім про свої виклики, з якими стикнулися перебуваючи в іншій країні та окреслили особливості навчання в Saarland University.

Дякуємо організаторам за запрошення та спільну діяльність у відкритті нових горизонтів для інтернаціоналізації вищої освіти задля подальшої участі в майбутніх міжнародних проєктах з партнерами з усього світу.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет