АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 13 Квітня 2024, 15:03
Здобувачка Юридичного факультету Єлизавета Кабанець отримала Диплом I cтупеня у Всеукраїнському конкурсі «Я – журналіст!»

12 квітня 2024 року у приміщенні Національної спілки журналістів України відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Я – журналіст!», в якій взяла участь студентка Юридичного факультету Національного авіаційного університету Єлизавета Кабанець (група ПР-103Б).

Даний конкурс був започаткований ще в 2009 році, мета якого – виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, схильної до журналістської діяльності, сприяння її профорієнтації, стимулювання до прояву активної життєвої позиції, підтримка педагогів, які працюють із такими учнями.

У цьому році Конкурс зібрав 846 учасників з різних областей України та міста Києва, а також з 12 країн світу, адже його тема є досить актуальною для молоді – «Нація переможців – розповідаю світові про перемоги українців!».

Здобувачка освіти створила відеоролик для номінації “Відео” старшої вікової групи, сюжет якого готувала вдома на Донеччині про знайомого загиблого військовослужбовця Ярослава Чалого. Допомагали їй втілювати ідею у відео керівники “Народного художнього колективу” студії телебачення і преси “Рожевий слон” Центру дитячої та юнацької творчості відділу освіти Добропільської міської ради Донецької області – Сагайдак Євген Валентинович та Лисенко Тетяна Олександрівна, де багато років поспіль виховувалася студентка, отримувала знання та здобувала перемоги.

За результатами участі у Всеукраїнському конкурсі “Я – журналіст!” Єлизавета Кабанець виборола Диплом I cтупеня.

Вітаємо нашу здобувачку освіти із перемогою, бажаємо їй і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові горизонти в науці та творчості!

Посилання на конкурсну роботу: https://youtu.be/j5Pa8Jc3uuw

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет