АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 2 Грудня 2023, 06:28
Здобувачка Юридичного факультету виступила із доповіддю на Німецько-українському симпозіумі (Defending Data, Connecting Countries)

30 листопада – 1 грудня 2023 року у німецькому місті Пассау відбувся Німецько-Український симпозіум з нагоди Всесвітнього дня захисту інформації «Захищаючи відомості, об’єднуючи країни, будуємо цифровий захист спільними зусиллями» (Defending Data, Connecting Countries – Building Cyber Resilience Together).

Захід відбувся під егідою PICAIS, що є центральною платформою Університету м. Пассау для академічної досконалості та міждисциплінарних досліджень.

Свої напрацювання у сфері цифровізації на другий день зібрання мали можливість продемонструвати майбутні правники двох навчальних закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету та Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Національний авіаційний університет на симпозіумі представила студентка 4-го курсу Юридичного факультету Юлія Рябоконь, яка навчається на англомовному проєкті за спеціальністю 081 «Право». Здобувачка освіти виступила із доповіддю на тему «State in Smartphone: Emerging Trends and Possible Data Infringements».

З німецької сторони виступили: 1) Себастіан Каспер (Sebastian Kasper), здобувач наукового ступеню в Університеті м. Пассау (доповідь на тему: «Smart City»), та 2) Марвін Клюкер (Marvin Gülker), здобувач наукового ступеню в Університеті м. Пассау (доповідь на тему: «Digital Public Assets»).

Нагадаємо, що минулого семестру Юлія проходила навчання по обміну в Європейському інституті Саарландського університету в рамках програми Erasmus+.

Детальна інформація про захід за посиланням: https://law.chnu.edu.ua/defending-data-connecting-countries-nimetsko-ukrainskyi-sympozium/?fbclid=IwAR1T1B_KwaqQ-3o3aCoLwzDZRo2aq9rp33c88fwlZZpRDxG_R8bJd-tbu0g.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет