АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 12 Лютого 2024, 15:25
Здобувачів освіти Юридичного факультету обрано для проходження стажування в Юридичній компанії «Надійний правовий партнер»

Чудовим завершенням насиченого року для здобувачів освіти Юридичного факультету стала їх участь у першому випуску проєкту Young Lawyer Pro360° в рамках практичного курсу «Складання процесуальних документів», що організовано Радою молодих юристів України спільно з ЮК «Надійний правовий партнер».

Серед 300 осіб, бажаючих долучитись до безкоштовного навчання, визначено лише 50 переможців-учасників, серед яких і здобувачів Юридичного факультету спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» Каріну Авдюшкіну (ПР-206Б), Івана Середу (ПР-206Б) та студентку спеціальності 081 «Право» Єкатерину Зубкову (ПР-301Б). Студенти успішно пройшли весь курс, який складався з 2-х тижнів, 9 годин та щоденних домашніх завдань.

За результатами навчання засновницею, керуючою партнеркою ЮК «Надійний правовий партнер», адвокаткою, спікером курсу Анною Кухарчук обрано 15 найкращих студентів, серед яких 2-х здобувачок освіти Юридичного факультету Єкатерину Зубкову та Карину Авдюшкіну для проходження стажування у вище зазначеній юридичній компанії.

Зауважимо, що з 29 грудня 2023 року студентки вже розпочали стажування та щодня мають можливість випробувати свої знання на практиці.

«Це для мене дуже корисний і незабутній досвід. Стажування розпочалося з знайомства з інструкцією юриста, з компанією, її співробітниками та клієнтами. Я отримала можливість ознайомитися з основними напрямками діяльності компанії та принципами роботи. Стажування в ЮК «Надійний правовий партнер» допомогло мені поглибити свої знання з права, набути практичних навичок і впевнитися в тому, що я обрала правильний життєвий шлях. Я дуже вдячна Анні Юріївні Кухарчук за можливість пройти стажування і за все, що я навчилась під час цього періоду. Тож, з гордістю рекомендую стажування в ЮК «Надійний правовий партнер» всім студентам-правникам, які прагнуть отримати практичні навички та отримати незабутні враження», поділилася своїми враженнями з керівництвом факультету студентка Карина Авдюшкіна. p> «Мені дуже подобається стажування та вважаю, що це неоціненний досвід, адже я після закінчення університету планую працювати в адвокатурі. Колектив компанії дуже привітний, дають відповіді на усі мої запитання. Постійна робота з юридичними документами, пошук судової практики поглиблюють мої знання, набуті в університеті, а отриманий досвід мені обов’язково знадобиться в майбутньому, адже саморозвиток в будь якому віці важливий», зазначила здобувачка освіти Єкатерина Зубкова.

Забезпечення можливостей для студентів здобувати практичний досвід через стажування в юридичних компаніях, органах державної влади та місцевого самоврядування тощо є однією із місій Юридичного факультету Національного авіаційного університету.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет