АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 10 Квітня 2023, 07:08
Здобувачі вищої освіти Юридичного факультету відвідали судові засідання Київського апеляційного суду

Протягом березня-квітня 2023 року здобувачі вищої освіти груп ПР-202Б, ПР-204Б, ПР-303Б, ПР-304Б Юридичного факультету разом із доцентом кафедри цивільного права і процесу Максимом Дибанем та старшим викладачем кафедри цивільного права і процесу Юлією Белугою взяли участь в судових засіданнях Київського апеляційного суду.

Майбутні правники як вільні слухачі у судових засіданнях при розгляді цивільних, цивільно-процесуальних, сімейних та трудових справ за участю судді Галини Мостової, мали можливість ознайомитись із стадіями судового процесу та практично побачити, якими правами та обов’язками володіють сторони.

Спілкуючись із працівниками суду здобувачі освіти також отримали інформацію про процедуру розгляду справ без участі сторін, оскільки Київський апеляційний суд з’ясовує чи не порушено норми процесуального права і чи не виявлені нові обставини щодо застосування норм матеріального права.

Наприкінці засідань студенти висловили слова вдячності працівникам суду та судді Галині Мостовій за можливість наочно побачити перебіг судового процесу в суді апеляційної інстанції та поспостерігати за майстерною роботою досвідчених юристів.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет