АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 2 Червня 2022, 08:39
Здобувачі вищої освіти Юридичного факультету набувають досвід мобільності в рамках програми Erasmus+

З 11 квітня 2022 року завдячуючи ректору Національного авіаційного університету Максиму Луцькому здобувачі вищої освіти Юридичного факультету навчаються в Європейському інституті Саарландського університету (Німеччина) в рамках програми Erasmus+ та набувають досвід мобільності – життя в іншій країні, перебування в іншому академічному середовищі, спілкування з представниками різних культур.

За невеликий проміжок часу студенти Дарина Шикерява, Юлія Рябоконь, Олена Ковригіна, Юлія Шиян, Вікторія Сокольвак пройшли курси «Anti-Dumping», «International Arbitration», продовжують відвідувати курси з вивчення англійської та німецької мови та вивчають дисципліни разом з іноземними студентами, які вони обрали самостійно, зокрема: «Право інтелектуальної власності», «Захист прав людини», «Європейське право» та інші.

Учасники обміну діляться лише позитивними враженнями про цей досвід, зазначаючи, що завдяки цій програмі вони змінюють свої думки та погляди, зустрічають цікавих людей та отримують неоціненний досвід.

«Навчання в Saarland University дає можливість вивчати ті предмети, які ти сам обираєш за своїми уподобаннями та інтересами. Висококваліфіковані професори подають інформацію цікаво та доступно. Приємним бонусом для нас є можливість відвідувати лекції провідного українського професора Романа Петрова, який викладає навчальну дисципліну «EU external relations and role of the EU as a global actor: legal, political and historical dimensions». Враховуючи те, що в Україні зараз війна, а наша країна намагається стати частиною ЄС, дана дисципліна являється для нас надзвичайно важливою та корисною. Крім того, ми відвідуємо мовні курси, що дає нам можливість покращити рівень знань з англійської та німецької мови. У червні плануємо долучитися ще до кількох курсів безпосередньо за правовою тематикою, що дасть нам ще більше досвіду, який знадобиться у нашій майбутній професії. Дякуємо ректору Національного авіаційного університету Максиму Луцькому, деканату Юридичного факультету НАУ та Інституту міжнародного співробітництва та освіти за таку чудову можливість безкоштовно навчатись за кордоном, набувати новий досвід та знайти нову мотивацію розвиватись, розвиватись і ще раз розвиватись», – зазначили учасники програми Erasmus+ у листі, який надійшов на електронну адресу факультету.

Плідна співпраця між Національним авіаційним університетом та Саарландським університетом, в рамках підписаного договору про співробітництво, є важливим кроком для подальшої інтеграції української системи освіти у загальноєвропейську та світову.

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет