АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 15 Червня 2023, 06:53
Здобувачі вищої освіти випускових курсів зі спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» проходять фахову практику в правоохоронних органах

Відповідно до наказів НАУ від 03.04.2023 № 447/ап та №448/ап «Про організацію та проведення фахової практики» здобувачі вищої освіти 3-го та 4-го курсів Юридичного факультету спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» протягом травня-червня 2023 року проходять практику в правоохоронних органах (органи та підрозділи Національної поліції України та ДУ «Центр пробації»).

Під час практики студенти закріплюють та поглиблюють теоретичні знання, одержані в процесі вивчення загальних та спеціальних юридичних навчальних дисциплін, набувають уміння та навики правозастосовчої практичної діяльності. У період навчальної практики студенти стають учасниками практичної діяльності із застосування правових норм, спостерігають та аналізують різні сторони діяльності правоохоронних органів, вчаться здійснювати дії, пов’язані із захистом прав і законних інтересів фізичних і юридичних осіб, протидії злочинності, підтриманням публічної безпеки та порядку.

Керівники практики від кафедри кримінального права і процесу організовуючи процес проходження практики надають їм необхідну документацію, консультації, здійснюють контроль за практикою студентів, перевіряють ведення щоденних записів, оформлення звітів та приймають звітну документацію.

З метою покращення освітнього процесу пропозиції та зауваження, що надійдуть від керівників практики від правоохоронних органів будуть враховані під час перегляду ОПП «Правоохоронна діяльність».

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет