АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 7 Грудня 2022, 06:35
Здобувачі вищої освіти та викладачі Юридичного факультету пройшли тренінг щодо правил поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру

06 грудня 2022 року керівником напряму навчання населення з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів Громадської організації «Асоціація саперів України» Сергієм Чутким проведено на Юридичному факультеті тренінг на тему «Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру».

«12 листопада 2018 року ініціативною групою зі складу саперів та осіб причетних до протимінної діяльності в Україні було утворено громадську організацію «Асоціація саперів України». Наша місія – зробити цей світ безпечним для всіх: для тих, хто користується цією безпекою і для тих, хто її створює»», розпочинаючи захід зазначив пан Сергій.

Під час тренінгу студенти та викладачі отримали інформацію щодо ознак забруднення території вибухонебезпечними предметами, розглянули ідентифікацію загроз (протипіхотні та протитранспортні міни), вплив мін та вибухонебезпечних предметів, небезпечні території та їхні ознаки, відпрацювали моделі правильної поведінки у разі знахідки підозрілих предметів тощо.

Учасниками засвоєно три головних правила безпеки: Не чіпай! Не підходь! Повідом службу порятунку за номером – 101!

Дякуємо ГО «Асоціація саперів України» за співпрацю, адже сьогодні як ніколи є актуальним питання інформування населення про ризики, пов’язанні з мінами та вибухонебезпечними залишками війни.

 

01 01 01
01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет