АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 2 Жовтня 2024, 14:25
Здобувачі освіти Юридичного факультету відвідали судове засідання Господарського суду м. Києва

30 вересня 2024 року здобувачі освіти третього та четвертого курсу спеціальності 081 «Право» Юридичного факультету НАУ разом із доцентом кафедри господарського, повітряного та космічного права Анастасією Суходольською відвідали  Господарський суд м. Києва.  

Даний візит організовано в рамках вивчення дисципліни  «Господарське право України», під час якого студенти мали можливість безпосередньо поспілкуватися із суддями, працівниками апарату суду, а також побувати при розгляді господарських справ.

Прес-секретар, головний спеціаліст із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації відділу аналітичної роботи, статистики та аналізу застосування судової практики Чубук Катерина Георгіївна розповіла присутнім про історію створення та функціонування Господарського суду міста Києва.

Неймовірне захоплення у студентів викликала відкрита лекція на тему  «Особливості суддівської роботи та кар’єри», яку провела суддя Удалова Олена Геннадіївна та по її  завершенню запросила їх взяти участь в судовому засіданні у ролі вільних слухачів.

«Судове засідання при розгляді господарської справи – це унікальна можливість для нас поспостерігати за різними етапами господарського процесу на практиці, глибше зрозуміти суть судових процесів, їх структуру, динаміку, а також на власні очі побачити сучасні засоби введення судових засідань, зокрема, за допомогою фото-відео фіксації, електронного суду та ВКЗ», поділились враженнями студенти.

Екскурсія до Господарського суду міста Києва сприяла закріпленню теоретичних знань, набутих на заняттях з навчальної дисципліни «Господарське право України».

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет