АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 18 Грудня 2023, 06:16
Здобувачі освіти Юридичного факультету – учасники четвертого етапу заходу «Активні парки – Нація загартованих»

На виконання листа Державної установи «Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» від 12.12.2023 №967-05/23, 17 грудня 2023 року здобувачі вищої освіти групи ПР-103Б Юридичного факультету Нікіта Літвінов та Ірина Максимчук взяли участь у четвертому етапі заходу «Активні парки – Нація загартованих».

Фізкультурно-оздоровчий захід відбувся в рамках програми Президента України «Активні парки – Нація загартованих» та зібрав усіх бажаючих з метою популяризації активного способу життя, об’єднання молоді в згуртовану спільноту, цінностями якої є національно-патріотичне виховання, враховуючи реальне сьогодення повномасштабної війни.

Здобувачка освіти Ірина Максимчук пройшла підготовку за напрямком – тактико-спеціальна та вогнева підготовка, Нікіта Літвінов – фізична підготовка, самозахист та рукопашний бій, де отримали знання та уміння, які необхідні кожному під час воєнних дій та які будуть корисні і в ситуаціях, де потрібна швидка реакція і зібраність людини, щоб мінімізувати шкоду для здоров’я чи життя.

Проведений захід сприяв загартованості та багатофункціональності студентів, надав змогу сформувати навички лідерства, командної роботи та стресостійкості.

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет