АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 20 Лютого 2024, 10:21
Здобувачі освіти взяли участь в публічній лекції «Підтримка України Сполученими Штатами – розмова з американськими політичними лідерами»


19 лютого 2024 року, за підтримки Фонду Віктора Пінчука, в конферец-залі готелю InterContinental Kyiv відбулася публічна лекція «Підтримка України Сполученими Штатами – розмова з американськими політичними лідерами», у якій взяли участь здобувачі освіти Юридичного факультету Анна Кононенко (ПР-101М) та Максим Луцький (ПР-403Б).

Спікерами заходу виступили: член Палати представників США Браян Фіцпатрік та 70-й державний секретар США Майкл Р. Помпео.


Публічна лекція проходила англійською мовою, у ході якої представники республіканської партії США обговорили з учасниками такі питання як: 1) надання фінансової та військової підтримки Україні; 2) політика Дональда Трампа та його команди щодо України та її підтримки; 3) додаткові заходи для підтримки України; 4) функціонування демократії – становлення країни на шлях демократії та досягнення основних її постулатів; 5) проєкти щодо відбудови України, до яких можуть бути залучені українські студенти тощо.


«Ми впевнені, що Україна досягне власної ідеальної форми демократії. Основна надія на молодь та їх зацікавленість», – зазначили під час виступів Браян Фіцпатрік та Майкл Р. Помпео.

Дякуємо ректорату Національного авіаційного університету за надану можливість студентам взяти участь у публічному заході та обговорити із представниками США актуальні питання, які стосуються підтримки нашої держави у боротьбі з країною-агресором.

 

 

01 01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет