АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Понеділок, 27 Листопада 2023, 07:42
Здобувачі освіти пройшли навчання з тактичної медицини та тактико-спеціальної підготовки

Здобувачі освіти 1-2 курсів спеціальностей 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність» Юридичного факультету 21 жовтня та 23 листопада у спорткомплексі НАУ пройшли навчання з тактичної медицини та тактико-спеціальної підготовки, які проводила Громадська організація “Alpha Self Defense” (ASD).

Основною метою організації є військово-патріотичне виховання українців, а головним пріоритетом – навчати молодь захищати себе, свій дім, свою країну, підвищити їхні шанси вижити в умовах бойових дій та давати гідну відсіч ворогу.

Від пана Костянтина – тренера з тактичної медицини, студенти (Карина Авдюшкіна, Олександр Сташенко, Іван Середа, Єлизавета Кабанець, Дар’я Ситнікова, Юлія Корнієнко, Мирослава Меденці, Ірина Максимчук) отримали нові та актуальні для нашого часу навички, дізналися про такі поняття як: протокол MARCH, контакт, підхід, дії в зонах, евакуація, огляд, джгути, дихальні шляхи і пневмоторакс, первинний та вторинний огляд, циркуляція крові тощо.

На курсі з тактико-спеціальної підготовки здобувачі освіти на практичних прикладах, проілюстрованих інструктором Дмитром, засвоїли знання щодо правил безпеки при застосуванні зброї та удосконалили техніку володіння нею, дізналися про основні етапи підготовки до стрільби, її види та положення (з позицій стоячи, з коліна, лежачи).

Висловлюємо щиру подяку Громадській організації “Alpha Self Defense” та інструкторам, які навчили студентів цим корисним навичкам, подарували емоції та сподіваємося, що вони їм все таки не знадобляться в майбутньому.

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет