АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 9 Травня 2024, 07:18
Засновник та керівник міжнародної компанії «Writing Metier OU» провів майстер-клас для студентів-правників

8 травня 2024 року на Юридичному факультеті організовано зустріч студентів 2 курсу спеціальності 081 «Право» із засновником та керівником міжнародної компанії «Writing Metier OU» Віталієм Ануфрієвим.

Запрошений гість висвітлив історію становлення систем штучного інтелекту та стан розвитку їх на сьогодні в Україні, розкрив питання практичного використання штучного інтелекту в галузях EdTech та захисту прав авторів науково-дослідних робіт. Крім того, пан Віталій у своїй доповіді виокремив етичні проблеми використання штучного інтелекту у вищезгаданих галузях, зауваживши на необхідність дотримання кожним громадянином держави принципів наукової доброчесності. Разом із студентською спільнотою спікер визначив недоліки та перспективи розвитку правового регулювання штучного інтелекту в Україні, враховуючи практичний досвід Європейського союзу, Великобританії та США.

Дану зустріч проведено задля висвітлення студентам практичних прикладів етичного та ефективного використання штучного інтелекту з метою досягнення ними високих здобутків під час навчального процесу.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет