АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 15 Вересня 2023, 07:20
Заслухано звіти аспірантів та докторантів на засіданні Вченої ради Юридичного факультету

14 вересня 2023 року на засіданні Вченої ради Юридичного факультету у відповідності до «Положення про атестацію здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у Національному авіаційному університеті», затвердженого Вченою радою НАУ від 23.11.2022 року, заслухано атестаційні звіти аспірантів та докторантів спеціальності 081 «Право».

Під час своїх доповідей аспіранти та докторанти прозвітували про виконання освітньої складової освітньо-наукової програми, виконання індивідуального плану наукової роботи, що передбачає встановлення зв’язку роботи з науковими програмами, планами, темами, грантами; апробацію матеріалів дисертації; практичне значення результатів дисертаційних робіт; участь у міжнародних програмах, проектах, онлайн-курсах тощо.

Підбиваючи підсумки засідання Вченої ради факультету декан, доктор юридичних наук Володимир Нікітін відзначив належний рівень підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та осіб, які здобувають другий науковий ступінь на науковому рівні вищої освіти на основі ступеня доктора філософії. Членами Вченої ради зазначено, що високий рівень підготовки та наукові здобутки продемонстрували аспіранти Данило Глоба та Василь Калетник, а також докторант Вадим Гедульянов.

Голова Вченої ради Володимир Нікітін привітав доповідачів з успішним звітом та побажав їм подальших успіхів у навчанні та науковій діяльності.

 

01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет