АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 1 Грудня 2023, 07:35
Засідання студентського наукового гуртка «Актуальні проблеми кримінального процесу»

30 листопада 2023 року кафедрою кримінального права і процесу за участю здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня проведено засідання студентського наукового гуртка «Актуальні проблеми кримінального процесу», присвячене аналізу новел кримінального та кримінального процесуального законодавства.

Науковий гурток став ареною запеклих обговорень та розгорнутих дискусій. Єлизавета Хомусько, Ольга Слуцька, Яна Темченко, Єкатерина Зубкова, Дарина Стоцька, Валерія Білявська, Вікторія Колонська, Наталія Крупєннікова створили інтелектуальний простір, де перепліталися аналіз законодавства, критичне мислення та обґрунтованість власних поглядів на актуальні проблеми правового поля.

Модератором заходу виступила доцент кафедри Наталя Гольдберг, яка висвітлила сучасні «тренди» правозастосування, акцентувала увагу здобувачів на зміни у кримінальному праві та процесі України, що пов’язані з воєнним станом.

Учасникам диспуту вдалося зрозуміти зміни та інновації законодавства, виявити високий рівень інтересу, активно обговорюючи ключові аспекти нормативних актів.

Участь у наукових обговореннях сприяє обміну думками, поглибленню розуміння актуальних проблем, розвитку аналітичних та дослідницьких навичок серед учасників. Здобуті знання на засіданні можуть виявитися корисними для подальших досліджень у галузі кримінального права та процесу.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет