АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 19 Травня 2023, 12:35
Засідання секцій «Транспортне, земельне та екологічне право», «Господарське право і процес» в рамках VI Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму до Дня науки

18 травня 2023 року на Юридичному факультеті відбулися засідання секцій «Транспортне, земельне та екологічне право», «Господарське право і процес» відповідно до плану роботи VI Міжнародного молодіжного наукового юридичного форуму до Дня науки.

На секції «Транспортне, земельне та екологічне право» з цікавими доповідями виступили здобувачі вищої освіти Анна Кононенко, Юлія Рябоконь, Анастасія Тюбай. Студентки приділили увагу приєднанню України до транспортного безвізового режиму та до електронної накладної Європейського Союзу, компенсаціям перенесених рейсів, впливу агресії РФ на українську авіацію.

У виступах Софії Гавви, Валерії Дувінг, Анни Щурікової, Богдани Літвінчук, Аліни Сенько, Владислава Ємця, що заслуховувалися на секції «Господарське право і процес», озвучено основні проблеми господарського та господарського-процесуального права. Доповідачі зауважили на необхідності вдосконалення господарських договірних відносин, господарсько-правової відповідальності, порядку надання доказів та доказування, додаткового правового врегулювання процедур банкрутства та статусу боржника в умовах воєнного стану.

Після завершення доповідей відбулися дискусії в обох секціях за участю здобувачів вищої освіти і викладачів кафедри господарського, повітряного та космічного права. Результати обговорення та наукової полеміки покладено в основу прийнятих резолюцій. Тези проголошених виступів опубліковано у збірнику матеріалів форуму.

 

 

01 01
01 01

 

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет