АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 2 Листопада 2022, 15:14
Запрошуємо на «День професій в НАУ» з Юридичним факультетом

Національний авіаційний університет запрошує учнів 9-11 класів і студентів коледжів на «День професій в НАУ», що відбудеться 16 листопада 2022 року о 14:00 в онлайн форматі на платформі Zoom.

Організатори заходу: Навчально-науковий інститут розвитку освіти спільно з Юридичним факультетом НАУ. Участь безкоштовна.

День професій сприяє профорієнтації молоді та допоможе майбутнім абітурієнтам зробити свідомий вибір, щоб пройти шлях до омріяної професії. Під час заходу майбутні абітурієнти отримають актуальну інформацію про популярні та важливі професії, затребувані на ринку праці. Юридичний факультет НАУ здійснює підготовку та перепідготовку фахівців за освітньо-професійними програмами 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність» освітніх ступенів «Бакалавр»/«Магістр».

Фахівці в галузі права можуть працевлаштовуватися в органах державної влади та місцевого самоврядування, органах прокуратури, адвокатури, судових та правоохоронних органах, митних органах, Антимонопольному комітеті України, Державній фіскальній службі України, підприємствах, установах, організаціях, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, а також обіймати посади в наукових установах та закладах вищої освіти тощо.

Професіонали в галузі правохоронної діяльності можуть працювати: у слідчих підрозділах органів Національної поліції та слідчими органів безпеки; в органах Державної кримінально-виконавчої служби України, в оперативних підрозділах органів безпеки, органів Державної прикордонної служби України; спеціалістами-криміналістами, помічниками начальника чергової частини, професіоналами з охоронної діяльності та безпеки тощо.

У заході візьмуть участь:

  • Вишновецький Вадим, в.о. декана Юридичного факультету, кандидат юридичних наук, доцент;
  • завідувачі кафедр та науково-педагогічні працівники ЮФ НАУ.

Впевнено обирайте майбутню професію! Отримуйте та розширюйте юридичні знання! Чекаємо на онлайн-зустріч в Національному авіаційному університеті!

 

Реєстрація для учасників заходу обов’язкова за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/17PvMq2cab5_CEexVr4GRNO2eN3vwXNQ2pyzFhwm5jgo/edit

Підключитися: https://us02web.zoom.us/j/87264630726?pwd=V29vbEdTZXBHT04xMFdtbHZRRmg1QT09

Ідентифікатор: 872 6463 0726

Код доступу: 496143

 


 

Наші контакти:

м. Київ, НАУ, проспект Любомира Гузара, 1, корпус 8а, т. (044) 4066847, (044) 4067202,

Центр допрофесійної підготовки та обдарованої учнівської молоді ННІРО НАУ

НАУ https://nau.edu.ua/ ННІРО http://iro.nau.edu.ua/ https://bit.ly/2MNOudK ЮФ http://www.law.nau.edu.ua/uk

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет