АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 1 Жовтня 2024, 10:50
З нагоди Дня захисника та захисниць Українина Юридичному факультеті НАУ відкрито Дошку пошани загиблим випускникам факультету та підготовлено відеоролик

До відзначення Дня захисників та захисниць України на Юридичному факультеті НАУ відкрито Дошку пошани загиблим випускникам факультету та студентам, які на сьогодні є безвісно відсутніми, а також Студентською радою підготовлено відеоролик для воїнів, які захищають нас від лютого ворога.

День захисників і захисниць України – свято для справжніх чоловіків і жінок. Тих, які пройшли справжню війну, і тих, хто стоїть на сторожі Батьківщини. Тих, хто відслужив в армії і тих, хто тільки готовий її поповнити.

Це свято – пам’ять синів і дочок тих, хто віддав своє життя за свободу Батьківщини, за Вашу з нами свободу і незалежність. Тож вшануємо пам’ять тих,кого вже немає з нами хвилиною мовчання.

Шановні захисники і захисниці! Ви своїм прикладом довели, що є достойними нащадками українського козацтва. 

Колектив Юридичного факультету НАУ та студентська спільнота щиро зичить Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба!

Бажаємо Вам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою нас – українців!

Слава Україні! Героям слава!

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет