АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 1 Жовтня 2022, 06:53
Юрист як must-have компетенція сучасних реалій

Протягом вересня 2022 року кафедрою конституційного і адміністративного права Юридичного факультету проведено профорієнтаційні зустрічі з учнями 9-11 класів Чарторийського ліцею Маневицької селищної ради та Куклинського ліцею Маневицької селищної ради.

На розгляд старшокласникам запропоновано тему «Актуальні професії сьогодення», оскільки перед кожним з них незабаром постане питання щодо обрання майбутньої професії, яка буде приносити не лише фінансове задоволення, але й моральне.

«Вирішуючи присвятити себе юриспруденції, Ви повинні перш за все усвідомлювати, що «юристи» – це не одна професія, це ціла низка дуже різних професій, кожна з яких має свою специфіку. Професії нотаріусів, суддів і прокурорів, хоча і є юридичними, але настільки специфічними, що про них можна написати по окремому розділу. Навіть робота корпоративного юриста всередині компанії, так званого in-houselawyer є іншою від юриста, який працює в державній установі», – виступаючи зазначила асистент кафедри Мирослава Ольховік.

Абітурієнтів неабияк зацікавила інформація про появу нових інтерпретацій в юриспруденції у вигляді кіберслідчих чи inhouse-юристів.

Після завершення виступу Мирослава Ольховік у невимушеній атмосфері поспілкувалася з учнями, розповіла їм як майбутнім абітурієнтам про умови вступу до Національного авіаційного університету, специфіку навчання та перспективи роботи в галузі юриспруденції.

 

01 01
01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет