АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 14 Березня 2023, 16:50
Юрист – професія успішних

13 березня 2023 року старшим викладачем кафедри господарського, повітряного та космічного права Юридичного факультету Інною Поліщук разом зі студенткою 3 курсу Дарією Матвієвою проведено профорієнтаційний урок на тему «Юрист – професія успішних» для школярів старших класів Бучанської гімназії №2 Бучанської міської ради Київської області.

Мета професійної орієнтації – підготовка молоді до обгрунтованого вибору майбутньої професії.

На початку зустрічі Інна Поліщук зазначила, що вибір професії – це відповідальне завдання, до якого необхідно підходити надзвичайно зважено та враховувати перспективи, які ця професія може надати. Викладачем акцентовано увагу старшокласників на актуальності та пріоритетах професії юриста, а також на її затребуваності та перспективах саме в галузі авіації та космонавтики. Наголошено на можливості отримання конкурентоздатної сучасної правової освіти високої якості з набуттям необхідної теоретичної підготовки та практичних навиків та вмінь, навчаючись саме на Юридичному факультеті НАУ.

Представляючи Юридичний факультет НАУ, Інна Поліщук та Дарія Матвієва презентували відеоролик факультету, надали роз’яснення щодо особливостей організації навчального процесу та форм навчання, ознайомили з базами практики та працевлаштування, алгоритмом дій при підготовці до вступу на Юридичний факультет НАУ.

Завершуючи виступ представники Національного авіаційного університету побажали учням зробити свій майбутній вибір за покликом душі та обрати ту професію, яка зможе забезпечити їх успіх у професійній діяльності.

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет