АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Четвер, 6 Червня 2024, 12:58
Юриспруденція – бізнес – мистецтво: майстер-клас від адвокатки Олександри Парамонової

5 червня 2024 року в рамках фахової ознайомлювальної практики для здобувачів 1 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Юридичного факультету адвокаткою Олександрою Парамоновою проведено майстер-клас на тему «Юриспруденція – бізнес – мистецтво».

Досвідчена практикуюча юристка охарактеризувала стан розвитку національної юриспруденції, її трансформацію на сучасному етапі та співставила юриспруденцію з бізнесом і мистецтвом. «Я вважаю, що коли людина знайшла своє місце у житті, коли її робота – це її хобі, коли юрист і юриспруденція є її хобі – це і є її життям», зазначила пані Олександра. Запрошена гостя також висловила думку про те, що юриспруденція – це не лише професія та бізнес. Це ще й мистецтво, уміння віртуозно вирішувати проблеми не лише за допомогою загальновідомих, але й самостійно винайдених інструментів.

На думку Олександри Парамонової, сьогодні найважливішою конкурентною перевагою на ринку праці є вміння швидко реагувати та використовувати сучасні технологічні засоби для успішного вирішення правової ситуації. При цьому клієнт повинен бути впевнений у надійності адвокатського захисту, довіряти юристу, до якого звертається за допомогою, має бути впевненим у тому, що його справу буде розглянуто належним чином.

Завершивши виступ адвокатка відповіла на численні запитання студентів, серед яких: Яка була перша справа по захисту клієнта і чого вона навчила? Як можна оцінити досвід роботи в прокуратурі? Яким чином може змінитися професія юриста протягом найближчих років? Як знайти питання балансу роботи та особистого життя? Чи є справи, від захисту яких Ви відмовляєтеся і чому? Як уникнути професійного вигорання?

Зустріч завершилася словами подяки від здобувачів освіти та висловленням позитивних вражень про проведений захід.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет