АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 25 Грудня 2021, 10:41
Юридичний менеджмент на допомогу сучасному консалтингу

24 грудня 2021 року стейкхолдером Юридичного факультету, практикуючим юристом СЕО Юридичної компанії «Будинок адвоката» Георгієм Меньшиковим проведено майстер-клас для здобувачів вищої освіти на тему «Процедури надання юридичних послуг через діджитал технології».

Георгій Меньшиков у своєму виступі приділив увагу проблемам організації юридичного консалтингу «Будинок адвоката», проаналізував комплекс змін та доповнень до заходів безпеки в мережі Інтернет, а також запропонував своє бачення шляхів подолання проблем сучасних недоліків юридичного менеджменту із застосуванням технологій Legal-Tech та інших диджитал технологій.

Презентуючи сучасну платформу «ЮРКО», за допомогою якої оптимізується процедура пошуку клієнтів юридичних бюро, практикуючий юрист розкрив процедуру нетворкінгу як неоцінну складову організації юридичного бізнесу та механізм створення юридичної екосистеми для надання послуг. «Юридичний менеджмент покращує свою ефективність шляхом онлайн консультацій. Такий спосіб оптимізації діяльності є засобом діяльності через «ЮРКО». Діджитал технології в праві є сьогодні великими помічниками у діяльності юриста, адже дають тільки якісний контент для юридичної сфери через доступ до колосальної практики», зазначив юрист.

Підводячи підсумки заходу, Георгієм Меньшиковим зазначено, що на сьогодні національна судова практика та законодавство є недосконалим, а тому юридичний консалтинг потребує сучасних методів здійснення через організацію підготовчих таборів для юристів як форми стажування, з метою подальшої екосистеми юридичного консалтингу.

 

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет