АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 13 Травня 2022, 05:26
Юридичний факультет виступив організатором етнічного заходу в Брюсселі під гаслом «Моє ім’я Україна!»

12 травня 2022 року організовано та проведено доцентом кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету Наталією Пильгун та її донькою Альоною Делю в Парламенті ЄС у Брюсселі (Бельгія) етнічний захід під гаслом «Моє ім’я Україна!».

Участь в заході взяли: родина королеви Бельгії Матильди, Посол України в Королівстві Бельгія Єгор Пивоваров, посли інших країн світу, представники Парламенту, Міс Бельгія – Chayenne Van та багато інших творчих особистостей, які прийшли поділитися думками про події в Україні та проголосити мир на її землі.

Благодійний захід супроводжувався українськими піснями, виставкою етнічних виробів, вишиванок, які було виготовлено за ескізами пані Альони та представлено у 70 експозиціях.

Любов українців до своєї Батьківщини безмежна, вона вражає та надихає увесь світ. Свідченням цього є проведений захід, організатори якого навіть перебуваючи за кордоном намагаються донести до усієї спільноти незламність, згуртованість та дух патріотизму українського народу. Україна обов’язково переможе!

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет