АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 10 Червня 2022, 06:15
Юридичний факультет – учасник циклу практичних вебінарів від детективів Національного антикорупційного бюро України

9 червня 2022 року розпочався цикл практичних вебінарів від детективів Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), учасниками якого є члени Науково-дослідного центру антикорупційної діяльності в транспортній та авіакосмічній сфері, науково-педагогічні працівники та студенти Юридичного факультету.

Даний проект реалізовано спільно із Online Law School.

Попри те, що тема першого вебінару стосувалася роботи НАБУ під час війни, керівник відділу детективів НАБУ Володимир Васильчук відповідав не лише на запитання про розслідування воєнних злочинів і скерування коштів на ЗСУ, а й про свою професію та роботу криміналістичної ІТ-лабораторії даного бюро. Спікер також наголосив на проблемах дотримання строків кримінальних проваджень у топових антикорупційних провадженнях під час війни, окреслив проблеми під час вивезення матеріалів кримінальних проваджень, розповів про особливості переслідування у рамках кримінальних проваджень під час дії правового режиму воєнного стану.

Участь здобувачів вищої освіти у таких вебінарах позитивно впливає на формування правничих компетентностей майбутніх юристів, допомагає отримати додаткові знання та навички, побачити можливість їх застосування у практичній площині.

Організатори запрошують усіх бажаючих долучитися до даного проєкту, адже до 16 червня ще можна зареєструватися та стати учасником серії практичних вебінарів, що триватиме до жовтня 2022 року. Хто пропустив першу зустріч, може переглянути відеозапис, який буде викладено на ютуб каналах НАБУ (https://cutt.ly/yJXssoL) та OLS (https://cutt.ly/qJXsgAi).

 

01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет