АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 21 Жовтня 2022, 13:08
Юридичний факультет продовжує здійснювати профорієнтаційні зустрічі з майбутніми абітурієнтами

20 жовтня 2022 року професор кафедри теорії та історії держави і права Юридичного факультету Світлана Головко провела зі старшокласниками Ліцею «Престиж» профорієнтаційну онлайн-зустріч на тему «Адвокат – професія, покликання, обов’язок».

Мета профорієнтаційного заходу – популяризація основних юридичних професій, зокрема професії адвоката.

Учнів ознайомлено з особливостями адвокатської діяльності та її основними видами, а саме: надання правової інформації та консультацій, складання процесуальних та інших документів правового характеру, представництво інтересів клієнтів у судах тощо. Обговорено питання щодо необхідності та обов’язку громадян дотримуватися Законів України, про свідомий вибір старшокласниками загальноосвітнього навчального закладу майбутньої навчальної та професійної діяльності.

У рамках зустрічі учасникам запропоновано переглянути презентацію, підготовлену студентами Юридичного факультету, яка викликала неабияке зацікавлення в майбутніх абітурієнтів (http://law.nau.edu.ua/uk/morenews/1278-video2).

«Національний авіаційний університет надає широкі можливості у забезпеченні індивідуальних запитів майбутніх абітурієнтів та студентів щодо подальшої навчальної та професійної підготовки, спрямованої на соціалізацію молоді, розвиток її мобільності та конкурентоздатності на ринку праці, а Юридичний факультет як структурний підрозділ вищого навчального закладу забезпечує підготовку юристів, які працюють в подальшому у сфері авіації та космонавтики і це є особливістю нашого факультету. Запрошуємо Вас на навчання до Національного авіаційного університету, де вивчаючи право, Ви зможете стати фахівцем, професія якого залишається потрібною і популярною у всі часи, а особливо після перемоги над країною-агресором», завершуючи виступ зазначила Світлана Головко.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет