АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 25 Березня 2023, 06:29
Юридичний факультет продовжує віртуальні профорієнтаційні зустрічі для абітурієнтів 2023 року

24 березня 2023 року асистент кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету Діана Майстро з метою проведення профорієнтаційної роботи зустрілась з учнями Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова Харківської міської ради Харківської області.

Зі школярами 11-го класу проведено бесіду на тему «Вибір професії – важливий крок у майбутнє», під час якої визначено основні кроки правильного вибору професії та помилки при прийнятті такого рішення, адже вибір професійної діяльності – важливий крок у майбутнє, від якого залежить все подальше життя людини.

Діана Майстро проінформувала учнів про структуру Юридичного факультету та спеціальності, за якими здійснюється підготовка в Національному авіаційному університеті, зосередивши увагу молоді на підготовці фахівців першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійними програмами «Право» та «Правоохоронна діяльність».

Майбутніх абітурієнтів зацікавило широке коло питань, пов’язаних із особливостями навчання у закладі вищої освіти, можливістю навчання у групах англомовного проєкту, підготовкою на військовій кафедрі.

Наприкінці зустрічі представником Національного авіаційного університету надано інформаційні матеріали старшокласникам та роз’яснено алгорит вступу на ЮФ НАУ.

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет