АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 5 Квітня 2022, 06:22
Юридичний факультет НАУ – учасник освітньо-наукового проєкту «Академічний міст»

4 квітня 2022 року науково-педагогічні працівники Юридичного факультету Національного авіаційного університету взяли участь в освітньо-науковому проєкті «Академічний міст», реалізованому Херсонським державним університетом спільно з науковцями з різних країн світу.

Прочесну місію відкриття другого етапу проєкту було покладено на юриста, викладача Таллінського технічного університету Павана Датта, який прочитав лекцію на тему «Introduction to Intellectual property». Лектор розповів про особливості інтелектуальної власності, оскільки останнім часом підвищується увага до інтелектуальної власності та шляхів її комерціалізації з боку як твоців, так і власників інтелектуального продукту. «Шляхи комерціалізації відкривають великі можливості для становлення ринку інтелектуальної власності та його інфраструктури в країнах Європейського Союзу та України. У зв’язку з цим важливого значення набуває вартісна оцінка обєктів інтелектуальної власності та дослідження їх властивостей як товара в сучаних умовах розвитку економіки України», зазначив він.

Даний освітньо-науковий проєкт є можливістю для спільноти науковців та здобувачів вищої освіти в онлайн-форматі поспілкуватися та подискутувати з провідними українськими й світовими вченими на різноманітні теми.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет