АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 9 Лютого 2024, 10:01
Юридичний факультет НАУ долучився до обговорення результатів пілотування навчальної дисципліни «Антикорупція та доброчесність»

8 лютого 2024 року в медіахабі Національного агентства з питань запобігання корупції презентовано результати пілотування навчальної дисципліни «Антикорупція та доброчесність», яка викладалася у І семестрі 2023-2024 н.р. у десяти закладах вищої освіти України.

До даного заходу долучилися представники Юридичного факультету.

Плідну участь в обговоренні переваг впровадження навчальної дисципліни для університетського менеджменту, яка передбачена в Державній антикорупційній програмі на 2023-2025 роки взяли: Ірина Чаговець, керівниця Офісу доброчесності НАЗК; Олена Єременко, заступниця Голови Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти; Олена Урсу, керівниця групи проектів ПРООН з демократичного врядування; Сергій Миткалик, голова правління ГО “Антикорупційний штаб”; Анна Іщенко, директорка навчально-наукового центру прикладної соціології «Соціоплюс»; науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти.

«Робота із закладами вищої освіти, розбудова доброчесності у вишах – це інвестиція у майбутнє. Саме там формуються доброчесні стратегії поведінки молоді. Від цього виграють не лише студенти, а й держава», – зазначила Ірина Чаговець, керівниця Офісу доброчесності НАЗК.

Організаторами зазначено, що навчальна дисципліна “Антикорупція та доброчесність” розроблена командою Офісу доброчесності НАЗК в межах проєкту «Прозорі університети», мета якої – формування у студентів системних знань та розуміння понять доброчесності та корупції, динамічне навчання та можливість виділитися унікальним набором навичок і готовністю зробити свій внесок у світ, де доброчесність є ключем до успіху.

Вважаємо, що дана навчальна дисципліна «Антикорупція та доброчесність» є перспективною та цікавою для сучасних здобувачів вищої освіти, а її вивчення зробить більш цікавою індивідуальну освітню траєкторію здобувача вищої освіти Юридичного факультету НАУ.

 

01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет