АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 11 Травня 2022, 05:33
Юридичний факультет долучився до відзначення 90-річчя заснування Сухумського державного університету

10 травня 2022 року на запрошення грузинських колег Юридичний факультет долучився до урочистостей з нагоди відзначення 90-річчя заснування Сухумського державного університету. У святковому заході взяли участь провідні наукові та освітні заклади Грузії та України. Від Національного авіаційного університету зі словами привітання звернулися декан Юридичного факультету Ірина Сопілко та доцент кафедри теорії та історії держави і права Олена Макеєва.

У вступному слові ректор Сухумського державного університету Зураб Хонелідзе висловив слова підтримки Україні та українським колегам у цей непростий час в умовах російської агресії й побажав миру та віри в перемогу.

Сухумський державний університет – це грузинський університет, що функціонує в Тбілісі, хоча історія його починається в Сухумі з 1932 року, коли постановою грузинського уряду був заснований Сухумський педагогічний інститут. У 1979 році Сухумський педагогічний інститут перетворено в Абхазький (Сухумський) університет, а в грудні 2008 року університет перейменовано в юридичну особу публічного права – Сухумський державний університет. Нині в університеті діє сім факультетів: юридичний факультет, факультет економіки і бізнесу, факультет освіти, факультет гуманітарних наук, факультет соціальних наук і політичних наук, факультет математичних і комп’ютерних наук, факультет природничих наук і охорони здоров’я.

«З нагоди відзначення 90-ї річниці Вашого закладу освіти, дозвольте мені висловити найщиріші вітання Вам і колективу університету. У цей день хочемо побажати успіхів та досягнення високих результатів у науковій та освітній сферах діяльності! Щиро дякуємо за підтримку у цей непростий для України час. Водночас виражаємо велику надію, що дружні відносини між нашими університетами будуть надалі розвиватися і поглиблюватись на благо величної справи зміцнення українсько-грузинських взаємин», – зазначила Ірина Сопілко у привітальному слові.

Такі заходи сприяють міжнародній співпраці у сфері науки та освіти, розширенню міжнародних зв’язків та участь у спільних наукових і освітніх проєктах в майбутньому. ВІДЕО: https://youtu.be/Yeuq6MSskhw

 

 

01 01 01
01 01 01
  01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет