АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 17 Квітня 2024, 07:17
Юридичний факультет активно проводить профорієнтацію до вступної компанії 2024 року

З метою свідомого вибору абітурієнтами сфери майбутньої діяльності та інформування їх про світ професій, в яких реалізовуються випускники Національного авіаційного університету, 16 квітня 2024 року студент спеціальності 081 «Право» Юридичного факультету Олександр Дмитренко на запрошення дирекції Вишгородського ліцею «Сузір’я» м. Вишгорода Київської області провів профорієнтаційну зустріч із учнями 9-11 класів.

Даний захід відбувся з метою ознайомлення колег, адже Олександр є випускником даного закладу загальної середньої освіти, з основними чинниками та факторами, які слід враховувати під час вибору майбутньої професії, а також «озброєння» молоді необхідними знаннями щодо соціально-економічних та психофізіологічних особливостей різних професій гуманітарного та технічного профілю.

До уваги майбутніх абітурієнтів представлено інформацію, в якій розкрито історію Національного авіаційного університету, міжнародну співпрацю з провідними університетами світу, перелік факультетів та коледжів, які надаються освітні послуги здобувачам освіти, діяльність кафедри військової підготовки, нормативні терміни навчання, особливості функціонування профбюро, студентської ради, творчого об’єднання студентів і аспірантів тощо.

Наприкінці зустрічі учні отримали буклети, що містять детальну інформацію про навчання на Юридичному факультеті НАУ за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність».

Зауважимо також, що станом на сьогодні тривають переговори щодо підписання договору про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Вишгородським ліцеєм «Сузір’я».

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет