АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 26 Травня 2023, 14:57
Юридична освіта в НАУ: переваги та перспективи

25 травня 2023 року доцентом кафедри конституційного і адміністративного права Юридичного факультету Людмилою Шапенко для учнів старших класів школи І-ІІІ ступенів № 308 Деснянського району м. Києва проведено профорієнтаційний захід на тему «Юридична освіта в НАУ: переваги та перспективи».

Зустріч зі старшокласниками організовано з метою інформування їх щодо особливостей та значущості юридичної професії в умовах сьогодення, основних аспектів діяльності юриста у різних сферах суспільного життя, а також перспектив та переваг отримання вищої юридичної освіти в Національному авіаційному університеті.

До уваги школярів було представлено презентаційні матеріали, в яких висвітлено перелік спеціальностей та освітньо-професійних програм, за якими здійснюється підготовка здобувачів освіти; конкурсні пропозиції для вступу на ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр»; міжнародні програми академічної мобільності; умови навчання на Юридичному факультеті, зокрема в рамках англомовного проєкту, а також інші вимоги вступної кампанії в 2023 році.

Наприкінці заходу учасникам надано вичерпні відповіді на запитання та роздано інформаційні буклети.

 

 

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет