АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Неділя, 24 Грудня 2023, 08:59
Юридична консультація «Юридична клініка» Національного авіаційного університету взяла участь у Зимовому форумі юридичних клінік

22-23 грудня 2023 року відбувся Зимовий форум юридичних клінік, організований Асоціацією юридичних клінік України. Юридичну консультацію «Юридична клініка» НАУ на даному заході представляла директор Ірина Богатюк.

У перший день форуму учасники були ознайомлені з результатами роботи мережі юридичних клінік в умовах воєнного стану в межах проєкту «Посилення спроможності юридичних клінік для забезпечення доступу до правосуддя в умовах воєнного стану», що реалізується за підтримки Програми USAID «Справедливість для всіх». Окрім того, Голова АЮКУ Юлія Ломжець прозвітувала про роботу правління Асоціації за минулий рік та окреслила основні плани на 2024 рік. Під час обговорення присутні мали можливість долучитися до формування порядку денного та майбутніх напрямів діяльності й розвитку мережі юридичних клінік.

Впродовж другого дня форуму для представників юридичних клінік були проведені онлайн воркшопи: «Етичні аспекти у діяльності юридичних клінік» від членкині Правління АЮКУ Лілії Амелічевої, «Консультування клієнтів. Навчаємо клініцистів на основі критеріїв національної Олімпіади» від членкині Правління АЮКУ Марії Цип’ящук, «Небанальна правопросвіта або як виграти Гакатон Street Law» від Голови АЮКУ Юлії Ломжець.

Зазначені навчальні активності надали корисні практичні інструменти та знання, необхідні для ефективної роботи сучасної юридичної клініки.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет