АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 1 Листопада 2023, 09:21
Виїзний профорієнтаційний захід для учнів Южненського ліцею Парафіївської селищної ради

З метою формування в учнівської молоді реального погляду на вибір професії, науково-педагогічні працівники Юридичного факультету Національного авіаційного університету спільно із здобувачами освіти проводять на базі закладів загальної середньої освіти профорієнтаційні виїзні заходи.

Так, у жовтні 2023 року голова Студентської ради Юридичного факультету, студентка групи ПР-304Б Анжеліка Левченко під керівництвом заступника декана з навчально-організаційної роботи Ніни Троцюк провела профорієнтаційну роботу серед старшокласників Южненського ліцею Парафіївської селищної ради Чернігівської області.

За сприяння адміністрації ліцею зустріч проведено у приміщені молодіжного простору «VseliHub», в якому проходять різні інтерактивні заходи задля згуртування молоді та небайдужих мешканців громади.

Голова студентського самоврядування розповіла майбутнім випускникам про переваги вибору юридичної професії, роль професії юриста в житті кожної людини та демократичному суспільстві. Акцентовано увагу школярів на тому, що для прийняття правильного рішення при виборі майбутньої професії необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні особливості та можливості й потреби ринку праці.

Дякуємо учням Южненського ліцею Парафіївської селищної ради за активність та зацікавленість, директору Володимиру Щербатенко за сприяння в організації та проведенні профорієнтаційного заходу. Очікуємо нових зустрічей та результатів нашої співпраці – молодих кваліфікованих юристів, які стоятимуть на сторожі законності та братимуть активну участь у післявоєнній відбудові України.

01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет