АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

П’ятниця, 22 Жовтня 2021, 14:35
Висока кваліфікація юриста починається із навчання на Юридичному факультеті

21 жовтня 2021 року завідувач кафедри кримінального права і процесу Софія Лихова та студентка 4 курсу Ірина Осадченко провели онлайн-урок профорієнтації для учнів 11-А класу Українського коледжу ім. В.О. Сухомлинського № 272 м. Києва.

«На сьогоднішній день дуже важливо обрати професію, яка б враховувала власні інтереси, нахили та здібності молодої людини, бажання здобувати знання, а також стан здоров’я та потреби на ринку праці. Наша мета – допомогти молоді визначитися з професією своєї мрії, мотивувати Вас на побудову успішної кар’єри та реалізацію себе в країні», зазначила у вступному слові Софія Лихова.

Школярам було запропоновано переглянути презентацію, яка розкриває особливості та переваги навчання на Юридичному факультеті НАУ. Іриною Осадченко проведено цікаву мандрівку у світ криміналістики, де в навчально-науковій криміналістичній лабораторії їм продемонстровано засоби розкриття кримінальних правопорушень, сучасні способи ідентифікації особи злочинця, найновішу криміналістичну техніку та сучасні кримінологічні експертизи.

Старшокласники також відвідали навчальну лабораторію методичного супроводження освітнього процесу, оснащену сучасними комп’ютерами, що дозволяє здобувачам вищої освіти мати доступ до будь-яких наукових і навчальних матеріалів, судових справ, рішень судів.

«Під час заняття ми звернули увагу на оснащеність Юридичного факультету, та на ті можливості, які дає професія юриста. Відповіді на численні запитання учнів свідчать про їхню зацікавленість спеціальністю «Право» та розумінням широких перспектив, які ця професія надасть їм як майбутнім висококваліфікованим фахівцям», зазначила завідувач кафедри.

 

 

01 01 01
01 01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет