АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Вівторок, 4 Червня 2024, 07:40
Випускники Юридичного факультету НАУ продовжують ділитися власним життєвим досвідом зі здобувачами освіти

3 червня 2024 року адвокаткою, випускницею факультету 2010 року Іриною Лисенко для студентів першого курсу Юридичного факультету освітнього ступеня «Бакалавр» проведено тренінг на тему «Особливості процесуальних дій адвоката».

Зустріч проведено в рамках фахової ознайомлювальної практики, під час якої висвітлено особливості процесуальних дій адвоката, порядок та методи вирахування процесуальних строків та важливість їх додержання.

Також Ірина Лисенко поділилася з молоддю власним життєвим досвідом та етапами своєї професійної діяльності, розповіла про власне студентське життя в стінах Національного авіаційного університету, мрії про професійну кар’єру на етапі студентства та плідну роботу після завершення університету.

«Ви повинні вірити у свої мрії, ставити цілі та старанно працювати для їх досягнення. Завжди шукайте можливості навколо себе та ніколи не опускайте руки. Підтримуйте стосунки з одногрупниками, бо, можливо, поруч з вами зараз за однією партою сидить майбутній суддя, прокурор чи нотаріус», надала поради майбутнім фахівцям права запрошена гостя.

©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет