АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Субота, 10 Лютого 2024, 09:55
Випуск магістрів Юридичного факультету

9 лютого 2024 року в залі Вченої ради Національного авіаційного університету відбулось урочисте вручення дипломів випускникам освітнього ступеня «Магістр» Юридичного факультету.

Урочистості розпочалися з привітання Голови комісії з реорганізації НАУ, в.о. ректора НАУ, доктора історичних наук Володимира Шульги та в.о. проректора з гуманітарної політики та інновацій Марини Петченко, які побажали випускникам успіху, професійних здобутків, щасливої долі та високих звершень.

«Шановні випускники! Ви розпочинаєте свій шлях професійного становлення в нелегкий для України період, проте я переконаний, що демонструючи свою фаховість, чесність та порядність Ви впораєтесь із нелегкими завданнями і практичними проблемами, які в майбутньому постануть перед Вами. Сьогодні шістдесят п’ять (65) випускників спеціальностей 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність» отримають довгоочікуваний документ про вищу освіту, з них чотирнадцять (14) – диплом з відзнакою»», – зазначив пан Володимир.

Завжди пам’ятати свою альма-матер і пишатися високим званням випускника Юридичного факультету закликала наставник, доцент кафедри кримінального права і процесу Ірина Літвінова. За патріотизм, значну та вагому допомогу Збройним Силам України, вона вручила подяку від Благодійного фонду «Могутність України» випускникам, керівництву університету та факультету. «Завдяки таким відданим громадянам як Ви, ми всі разом наближаємось до нашої спільної Перемоги», зазначила вона.

Справжньою несподіванкою для випускників став відеоролик із привітальними словами від науково-педагогічних працівників й органів студентського самоврядування, а також мотиваційний лайфхак від випускниці Юридичного факультету 2016 року, а сьогодні начальниці відділу збору, обробки, аналізу освітньої інформації департаменту акредитації та моніторингу Державної служби якості освіти України Марії Александрової. Мотивуючи молодь до їхнього власного успіху, стейкхолдер факультету побажала магістрам щасливого життєвого шляху й успішної кар’єри.

В свою чергу зі словами щирої вдячності та глибокої шани від усіх випускників 2023 року до науково-педагогічного складу факультету звернулися випускники Катерина Чайка та Микита Хонич.

Свято продовжилось вітальними словами т.в.о. декана Юридичного факультету Ірини Сопілко та врученням випускникам дипломів.

«Колектив Юридичного факультету НАУ пишається досягненнями наших випускників та бажає Вам з гордістю носити звання магістра права, використовувати та примножувати здобуті в університеті знання, завжди бути наполегливими у підкоренні нових вершин!», зазначила пані Ірина.

 

 

01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01 01
01 01  
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет