АбітурієнтуСтудентуАспіранту
Юридичний факультет

ЮРИДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Національного авіаційного університету

Середа, 10 Квітня 2024, 07:48
Виклики юридичної освіти в умовах сьогодення

8 квітня 2024 року в рамках виконання Плану роботи Юридичного факультету на 2023-2024 н.р. доценти кафедри конституційного і адміністративного права Людмила Чулінда та Людмила Шапенко провели профорієнтаційний онлайн-захід для учнів старших класів Вишгородського ліцею № 1 Вишгородської міської ради.

Зустріч з майбутніми випускниками організовано з метою інформування їх про сучасні виклики юридичної освіти в Україні, її роль та значення в умовах сьогодення, а також можливості здобуття вищої юридичної освіти в Національному авіаційному університеті.

Людмила Чулінда до уваги школярів представила презентації, в яких висвітлено специфіку діяльності Юридичного факультету та переваги навчання за спеціальностями 081 «Право» та 262 «Правоохоронна діяльність»; організацію освітнього процесу в очному та дистанційному режимах, в тому числі в рамках англомовного проєкту; функціонування структурних підрозділів факультету, сприяння у проведені практики та працевлаштування.

“Participation in court hearings is extremely useful for us, because we have clearly seen how theory turns into practice, and how important it is to have knowledge and a deep understanding of the law when presenting evidence and making decisions. We also received guidance and advice from the judge on how to successfully implement it in our future professional activities,” said Anzhelika Levchenko, a student of the PR-304B group and chair of the Faculty Student Council, sharing her impressions.

Наприкінці зустрічі Людмила Шапенко детально розповіла про цьогорічні конкурсні пропозиції та прохідні бали для вступу на Юридичний факультет НАУ, строки реєстрації заяв, конкурсного відбору та зарахування на навчання, право на особливі умови вступу, а також інші важливі положення та новації вступної кампанії 2024 року.

01 01
©2010-2024 Національний авіаційний університет Юридичний факультет